courier website website

Voor meer informatie over professionele koeriersbedrijven in New York City en in het hele land, zie de website van de Internationale AFL-CIO op www.theunion.org en de informatiepagina over werknemersrechten van ORG op www.ORG-NY.org.

Sommige mensen gaan verder dan de roep van de plicht om de behoeftigen te helpen terwijl ze hun door de overheid geregelde taken uitvoeren. Onlangs interviewde Terry DiMeno van IWatch een vakbondslid dat No. 7 heet en al meer dan 35 jaar actief is in de vakbeweging. De voormalige werkplek van deze arbeider was bij een toeleverancier van een arbeidsbedrijf, waar hij verpakkingsmateriaal voor het bedrijf sorteerde. Het bedrijf zocht werknemers die bereid waren overuren te maken om pakjes op te halen en af te leveren. Nr. 7 en twee anderen werden ontslagen. No. 7 zette vervolgens de extra verdiensten van zijn Amazon fulfilment job om in enkele van de essentiële zaken die hij nodig heeft om te overleven in moeilijke economische tijden.

“(No8) is nogal een karakter. De koerier gezicht straalt intelligentie uit, maar hij is praktisch ingesteld. Hij rijdt in een Mercedes Benz uit 1987 en twee betrouwbare Plymouths uit 1977. In de vrije uren rijdt hij nog op de fiets, maar neem dat met een korreltje zout. De meeste leveringen doet hij te voet vanuit een huis in South 4th Street in Midtown Manhattan dat hij bewoont wanneer hij kan om te leveren op vrije dagen of om tot rust te komen na een lange dag op kantoor. Wat hij deelt met zijn Amazon-ploeggenoten is een gemeenschappelijke verwijzingscode die ze van een vriend hebben gekregen. Deze code vertelt hen om de bezorger te bellen met de boodschap dat nr. 8 al dan niet beschikbaar is op dat uur. In de afgelopen drie maanden heeft hij op deze manier bijna 250 pakketjes bezorgd.”

Andere mensen kunnen anderen te hulp schieten wanneer zij “nee” zeggen tegen dingen die zij niet zouden moeten doen. Werkend aan de rand van de samenleving, openen deze individuen wat vroeger een gesloten wereld was voor anderen door hen te helpen toegang te krijgen tot de voordelen die wij allen als vanzelfsprekend beschouwen, waaronder gezondheidszorg en een fatsoenlijk leven. Wanneer andere tijdgenoten de bedelende broeders als afwijkend of commercieel beschouwen, houden deze individuen vast aan hun uitnodiging en blijven zij voor altijd kraken op de maatschappelijke kloof.

Lees meer:
Koerier Eindhoven

courier website website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven