Goedkope pallets

Een voorbeeld van eenmalige pallets is een piano, aangezien deze een relatief kleine hoeveelheid ingrediënten nodig heeft om volledig in elkaar te worden gezet. Onze goedkope pallets zijn fabrieksnieuwe voorraad, dus ze zijn gegarandeerd klaar voor montage. Alle goedkope pallets moeten zorgvuldig worden verpakt om de veiligheid tijdens het vervoer te garanderen. Wij gaan tot het uiterste in het ontwerpen en het leggen van de pallet en de verpakkingsinstructies, om een veilige, vlotte en gedenkwaardige levering te verzekeren. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat kopers geschenken zullen ontvangen die zij jarenlang niet kunnen verliezen. Wat ons anders maakt Van andere goedkope pallet verkopers, hebben wij ons tot doel gesteld een website te ontwerpen die intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is om het kopen van pallets snel, probleemloos en zonder gedoe te laten verlopen voor alle pallet kopers.

Wij volgen de industrietrend door bulkovereenkomsten en groothandelovereenkomsten aan al onze klanten aan te bieden.

Wij vullen de website aan met een vriendelijke en behulpzame persoonlijke service staf.

Wij hebben een uitgebreide gedetailleerde website om onze klanten bij te staan met diverse informatie.

Al onze palletkopers krijgen onmiddellijke verzending, nul BTW, en een korting van 25% op de waarde van hun aankoop. Het merk Elegant Pallets hoort deze mond-tot-mond aanbiedingen, en daarom zien we een toename van het aantal kopers dat we in de toekomst kunnen helpen. Nieuwe klanten met vragen kunnen contact met ons opnemen via sales@elegantpallets.com en wij zullen u graag helpen.

Wij zijn geen wederverkoper voor diegenen die pallets of andere artikelen willen kopen om te gebruiken of te verkopen. Wij leveren alleen een service aan onze klanten met een enorme selectie van goedkope pallets in verschillende design types. Deze worden met de hand gemaakt door een plaatselijk schildersbedrijf in Buenos Aires volgens dezelfde hoge standaard van plaatselijke pallets. Wij zijn een leverancier voor diegenen die een snelle en betaalbare manier nodig hebben om nieuwe, gloednieuwe en gebruikte pallets te kopen. Wij voorzien onze klanten van elk type pallet waar u het meest om geeft. Daar hebt u het, onze goedkope pallets, als u nog verder overtuigd moest worden, kijk dan naar wat deze kleine en eenvoudige website zegt.

Gratis verzending

Gratis veiligheidsoverwegingen

Geeft

Verzending Verenigde Staten Canada Australië

*Fedex Air drops alleen-Fedex verzendt niet via Ground. Voor onze internationale kopers, gelieve te begrijpen dat er een zeer grote kans is dat FedEx de pallets niet heeft gekocht als ze ze verwachtten. Gelieve rekening te houden met uw land alvorens bij Eclectablog te bestellen.

Elegant Pallets wordt vaak gevraagd met “Hoe lang duurt het voordat ik mijn pallet ontvang?”. De volledige tijdlijn is te vinden in het lopende document dat u kan helpen bij het inkopen.

Zie onze FAQ sectie hieronder betreffende verzending.

Verwerkingstijd

Wij verwerken nu pallets vanuit Los Angeles, Californië! Deze ommekeer, samen met onze langzame levertijd, hebben een enorme vraag van onze internationale klanten veroorzaakt en hebben onze schatting van de verzendtijden aanzienlijk verlaagd.

Verzendings Prijzen

Snelle internationale verzending: Als je het snel nodig hebt, hebben we je gedekt. Wij verzenden via FedEx. Internationale expresverzending: Als u een snelle levering nodig hebt en de ontvanger absoluut geen tijd moet hebben voor de douane of een waarschuwing voor gevaarlijke materialen, dan zou hij weten dat u hem opzoekt op een dag dat UPS leveringen in een woonwijk kan doen. Zo wordt het zoeken naar een levering elke keer 100% duur en vermijdt u vertragingen bij de douane. Verpak voor de boomhut of huis: Als u verkiest om uw palletpakket aan de uitzonderlijk snelle USPS te verschepen, zullen de gemakkelijk te volgen instructies over hoe te om het te doen in het voorzien van u van een snellere levering kijken.

Elegant Pallets BEDRIJFSNIEUWS

Eclectablog werd onlangs vermeld in een artikel van CityLab en ontving in totaal 3 keer verschillende prijzen waaronder Best Car Segment, Best Truck Segment, Best Car & Truck Segment en Best Shopping Website!

Goedkope pallets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven