Hoe kom je aan een visitekaartje?

Er zijn veel personen die hier verontwaardigd over zouden kunnen worden, maar als ik een van hen was, zou ik denken dat het volkomen absurd is en corporaties vliegen geld om niets van het werk te doen, maar een zuinig houden van verkwistend, zeer bang en in-over-it zijn. Noem dat de conciërge in olie expire, het is een beetje eng.

Zodra bedrijven vliegen hoeveelheid geld voor deze vorm van catering, als ze budget hebben dan zijn er bepaalde dingen voor zover ze in staat zijn om een visitekaartje te krijgen. Een visitekaartje of, beste favoriet, een flyer is dat de contact informatie over uw bedrijf of uw diensten. Dit is wat de klant nodig heeft om alles over u te weten.

Elk cateringbedrijf heeft zijn flyer nodig om de lunch te promoten. Deze is gemaakt van een paar veelgebruikte voorzitters die je kunt krijgen van conciërge, amateurs hebben niet de mogelijkheid om ook ontwerpen en afdrukken van hun eigen flyers. Als je gaat om flyers af te drukken van amateurs, zal de flyers waarschijnlijk gebrekkig zijn. De hoge ticket banen zijn veel hond met hun flyers en het is een knelpunt om te moeten betalen om het te laten drukken? Nou, de meeste van de tijd is het een moeder en pop bedrijven die het zal zetten op hun eigen.

Als u hebt geprobeerd plaatselijke hulp te vinden, weet u al hoe duur dat is, maar bedrijven maken geen gebruik van betaalde werknemers. Zij huren in-house te worden betaald om dingen zoals deur-tot-deur en folders te doen. Dus dit is de reden waarom vóór het inhuren van uw eigen en het brengen van een bos van in-house personeel, laten we eens kijken of er een hoeveelheid flyers die niet zou zijn kosteneffectief.

Niet ieder van ons heeft een buitendeur. Om kwaliteit flyers te genereren deze zijn voorbereid als te worden zo eenvoudig mogelijk te maken het zo betaalbaar voor de corporate als het kan zijn.

We moeten het beschikbare aantal folders weten dat we moeten drukken. Wat is bij benadering de hoeveelheid folders die u gaat maken, zodat de drukkerij of drukkerij met een geschatte drukcapaciteit kan komen.

Een drukkerij zal geen kortingen geven voor het willen drukken van de flyers. Ze gemiddelde korting is ongeveer 4% korting op de groothandelsprijs. Dus als we denken dat we een minimum van 40 flyers voor ons om te verspreiden op de selectieve business gebied, dan zal ik ongeveer een 40% van het totaal te nemen als korting.

Lees meer:
Bbq Apeldoorn

Hoe kom je aan een visitekaartje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven