Birdgames

Hoe te krijgen wat je wilt

Serieuze zakenmannen: We bereiken allemaal het gemeenschappelijke doel van het runnen van een bedrijf en soms kan het voelen alsof we in een hardloopwedstrijd, een sportwedstrijd of een spelshow zitten. We zouden er echter snel achter komen dat je niet zonder coach kunt om de beste atleet van het spel te zijn. Hoe denk je dat Michael Jordan in staat was zijn succesvolle bedrijf te runnen zonder een accountant en marketing consultant in te huren? Hoe warengie Goodman of Wayne Gretzky in staat om hun grotendeels onbereikbare dromen te bereiken? Door vindingrijkheid met de architect-achtige kwaliteiten van een business coach, doen de meesten van ons het nog beter. Hoe zit het met Donald Trump, Robert Kiyosaki en Microsoft, Bill Gates en Steve Jobs, Ann Telfer en Etele Starson? Hebben zij een business coach nodig? Vind jij jezelf of mensen zoals zij worstelen met belangrijke beslissingen en doelen in je leven? Kunt u altijd zeggen wanneer u een muur hebt geraakt? Hoe weet u of de uitdagingen en problemen in uw leven het werk zijn van één persoon of van een groep mensen? Hier zijn enkele eenvoudige tips om te helpen ontdekken of jij of iedereen die je in je leven brengt je steeds verder achteruit sleept.

De eerste groep mensen waarmee u rekening moet houden, zijn degenen met wie u in het verleden hebt gewerkt. U kunt een buddysysteem gebruiken, maar de mensen die in het verleden met u hebben gewerkt, zijn uw belangrijkste klanten. Als u begrijpt hoe u hen kunt benaderen met een systematisch plan om hen te helpen hun doelen te bereiken, zullen alle bedrijven floreren. U zult veel tijd besparen omdat u iemand om advies vraagt over hoe u de uitdaging van iemand anders kunt oplossen en niet die van uzelf, en daardoor zult u uzelf veel tijd besparen. In plaats van “alleen” te werken, hoeveel tijd, zorgen, ergernis en stress denkt u kwijt te zijn als u “alleen” werkt? Welk productief gebruik heeft dat voor u tot gevolg? Hoe kan het uitzonderen van een strikt installatietype een bedrijf verbeteren met bedrijfstraining?

De tweede groep zou uw collega’s, supervisor en zelfs het personeel in een restaurant of daarbuiten kunnen zijn. Deze groep zakenmensen kan er veel baat bij hebben wanneer u deze wankele relaties gaat helpen groeien. De mensen in deze groep zullen terugkomen wanneer u hen helpt. Ze kunnen je misschien niet helpen of ze hebben misschien niet eens het gevoel dat de hulp die je hen bood oprecht was, maar ze zullen het oprechte soort medeleven tonen dat resultaten oplevert. Deze groep mensen heeft misschien niet eens een coach nodig omdat ze goed samenwerken met alle anderen, maar je kunt nog steeds veel voordeel halen uit hun hulp. Deze groep zakenmensen wil gekoesterd en gerespecteerd worden en jij zou die persoon kunnen zijn. Je moet niet negatief denken over je collega’s en leidinggevenden! Zij zijn degenen die u zullen helpen. Als u niet wilt dat mensen dit voor u doen dan bent u egoïstisch zonder het te beseffen. De keuze is aan u, u kunt ervoor kiezen om een gids te zijn in de richting van de verbetering die u wilt bereiken of u kunt een leider zijn om uw bedrijf naar de toekomst te leiden. U kunt beide zijn of u kunt bijvoorbeeld leider en gids zijn, een licht briesje is misschien net nodig voor deze groep.

De derde groep mensen die met jou samenleven, de buitenwereld zelfs je familie zijn allemaal mensen die kunnen helpen. Ook al bent u de juiste persoon voor hen, laten we eerlijk zijn, u hebt niet de grootste vaardigheid in luisteren, business coach zijn, luisteren, luisteren en kijken naar anderen. Het is onwaarschijnlijk dat uw partners en kinderen in staat zijn u de nodige informatie te geven. Als dat is wat belangrijk voor u is, als business coach, zijn zij er voor u, maar de andere mensen niet ja, maar 100% gericht op zichzelf, hun eigen problemen of wat voor problemen dan ook die zij misschien hebben. Het is in uw voordeel om deze mensen zorgvuldig en snel uit te zoeken, want de gesprekken die zij met anderen voeren kunnen u enorm helpen. Niemand zal meer zijn werk doen dan uw inspanning om naar hen te luisteren, om hen te helpen. Moge u een leider en een gids voor anderen zijn, moge u een mentor en gids vinden voor uw succes en moge het ergste wat u kan overkomen zijn dat bedrijfseigenaren erin slagen van u een luilekker-rijk persoontje te maken en u betalen om naar hen te luisteren.

Lees meer:
Team management 

Hoe te krijgen wat je wilt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven