Birdgames

Hoe word ik advocaat?

Na het voltooien van de basisopleiding en -training die nodig zijn om advocaat te worden, kiezen veel studenten ervoor om hun opleiding en training voort te zetten door te studeren voor een specifiek praktijkgebied, zoals strafrecht, familierecht, intellectuele eigendom, onroerend goed of immigratierecht.

Voor of na de voltooiing van hun opleiding kiezen veel studenten ervoor om lid te worden van een vereniging van advocaten, of misschien van de vereniging van strafrechtadvocaten, of misschien van de County Bar Association. Bijna alle rechtenstudenten volgen ofwel een tweejarig “Associates Degree”-programma, ofwel, als zij niet op de gemeenschap gericht zijn, een vierjarig “Bachelor’s Degree”-programma. In sommige gevallen is een derde graad vereist.

CliëntenStaat op werven, een vierde van de Britse advocaten zijn solo beoefenaars. Een op de drie advocaten werkt op representatieve basis, terwijl de rest in dienst is van cliëntvertegenwoordigingsfirma’s. Alle barristers krijgen een licentie of kwalificatie door te slagen voor een examen van drie of vier uur, dat bekend staat als een doorgaand examen. Anderen kunnen kiezen voor een drie uur durend examen, na het invullen van een aanvraagformulier. Civiel- en strafrechtadvocaten moeten een examen van vijf uur afleggen. Alle advocaten moeten twee uur lang een seminar bijwonen met een bepaald aantal vragen die bedoeld zijn om te beoordelen of wat de cliënt zegt juist is. Alle advocaten moeten een staatsexamen afleggen om hun licentie te behouden. Dit wordt gevolgd door een schriftelijk examen.

Hoe word je een advocaat en vul je de lege plekken in

Veel mensen die zich aangetrokken voelen tot jonge afgestudeerden van de middelbare school en relationele volwassenen zetten hun opleiding en training voort voor een loopbaan in de rechten. Deze leerlingen beginnen met een cursus rechten, die vaak wordt gevolgd door het afleggen van een schriftelijk examen, alsmede een eindexamen dat hoofdzakelijk uit een meerkeuze-examen bestaat en dat is opgezet om het bezwaar van de kandidaten te evalueren, evenals hun vermogen om vragen te stellen, problemen op te lossen en kritisch te denken en hun algemene intelligentie.

Verder eisen veel overheidsdiensten, of het nu gaat om lokale, staats- of federale overheden, dat kandidaten in het bezit zijn van een juridische licentie om in het land recht te kunnen spreken. In veel gevallen omvat dit een kwalificatie die aantoont dat kandidaten in staat zijn juridische zaken te begrijpen die verband houden met klantendiensten, goederen en commerciële transacties.

Het niet ondergaan en slagen voor de examens betekent niet dat men geen advocaat is. In feite zijn veel rechtenstudenten die slagen voor de examens gaan op blad kaarten te worden, in staat waren om een Certified Public Legal Officer (CLPO) of City Public Legal Officer (CPLO) licentie te krijgen. Er is ook een Honors Program voor afgestudeerden die het moeilijk vinden om de bar examens bijna de hele weg naar het Hooggerechtshof Bar passeren.

Advocaat worden: Een succesvolle oplossing voor studenten

Naast het behalen van middelbare school diploma’s, undergraduate rechtenstudenten ook naar de wet school om een vier jaar Bachelor’s Degree in Law te behalen en voor te bereiden op het passeren van de Bar examen. Als ze gekwalificeerd zijn, kunnen studenten overgaan tot het clearen van de postdoctorale certificaat examen en worden gelicentieerd als een gecharterde of gecertificeerde advocaat om recht te spreken binnen de Verenigde Staten. Er zijn ook Private Legal Specialists of Legal Assistants die mogen opereren als hun eigen advocaat zonder de juiste kwalificaties om het recht te beoefenen.

Lees meer:
Scheidingsadvocaat Breda

Hoe word ik advocaat?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven