Japanse Boeken

Omdat zo veel mensen een eigen lift hebben, zijn taxi’s de meest voorkomende vorm van openbaar vervoer. In Japan worden taxichauffeurs vervolgd voor misdrijven zoals rijden onder invloed, roekeloos rijden, onjuiste etikettering van gedrukte tickets en taxi-gerelateerde activiteiten in het buitenland. Vanaf 2009 zijn de wetten voor de regulering van taxi’s echter aangescherpt en is het aantal taxi-overtredingen verminderd.

Rijscholen Deze tak van de Chuo University Law School biedt rechtenstudenten de mogelijkheid om taxichauffeur te worden op de voorstoel van een taxi, commentaar te geven op verkeerssituaties en te reageren als ze toevallig verdachte passagiers entertainen. De jongere student-chauffeur (van 12 tot ongeveer 16 jaar) betaalt ongeveer 5.200,00 yen per maand en de oudere student-chauffeur verdient ongeveer 8.000,00 per maand.

Lidmaatschapskosten zijn lager in taxi’s die in grote winkels werken. Bovendien kunt u ook zonder lidmaatschapsgeld service krijgen, maar dan verliest u wel een aantal voordelen van het lidmaatschap. Voor meer details, zie het hoofdstuk “Rijscholen” in Chujinshuji.

Middag en avond Hedonist MtN Roadroad en Kiyomizu Shrine Hedonist MtN Roadroad en Kiyomizu Shrine vergemakkelijkt de uitwisseling van idee├źn tussen mensen die van het leven houden en mensen die graag over menselijke zaken leren. Er zijn deskundige sprekers en er wordt geluisterd naar de meningen van mensen van verschillende leeftijden en perspectieven. Dagelijks van ongeveer 10.10 uur tot 13.00 uur. U hebt de mogelijkheid om een zitplaats te “kopen” of te “schenken”, zodat u misschien mensen een unieke zitplaats kunt geven om een uur of de hele dag te zitten op weg van uw werk naar huis. Voor vrienden en familieleden geeft het organiseren van een ontmoeting met het Hedonist MtN Roadroad en Kiyomizu Shrine team je een vriendelijke gelegenheid om uit te gaan en te praten; het is als een verbindingsdoos naar de wereld! Je kunt Tokyo ook nooit verlaten zonder terug te keren naar de Hedonist MtN Roadroad en Kiyomizu Shrine om terug te keren naar de wonderen van onze Urban Underground. Ook is er ‘s avonds of ‘s middags iets dat de “openbare lezing” wordt genoemd, die van 16.30 tot ongeveer 21.30 uur wordt gehouden in de krappe zalen van de onlangs gerenoveerde Kiyomizu Shrine, of als een andere regelmatig geplande lezing is afgelast, kunt u een van deze vreemde evenementen bijwonen in de kapel van de tempel.

Japanse Boeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven