Wat is Bootcamp?

Bootcamp Eindhoven

Wat is Bootcamp? Bootcamp georganiseerde lichaamsbeweging groep in de open lucht onder begeleiding van een trainer. Wil je niet trainen in een sportschool? Maar wil je wel fit, sterk, lenig en actief zijn in de buitenlucht? Dan is Bootcamp iets voor jou! De trainingen van Bootcamp Team bestaan uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om sterk, fit, slank en energiek te worden in de uitdagende omgeving van het strand, bos, park of duinen. Sinds ik bijna twee jaar geleden met dit fitnessregime ben begonnen, ben ik zo’n 60 kilo afgevallen; slank en sterk.

Elke zomer lopen we een maand stage op een rustig zomerkamp (ik ben hier vorige maand pas komen wonen). Elke ochtend melden we ons om 6 uur op de locatie om buiten te gaan roeien. Als we klaar zijn met buiten roeien joggen we terug naar het dok terwijl we andere roeiboten helpen het pad naar de wal te vinden. Dan volgen we Yoga in de ochtend, Zwemmen in de middag, dan verhuizen we naar het buitenzwembad voor zwemles. Dan eten we en kijken we TV voordat we naar bed gaan rond 21.00 uur. De routine is altijd dezelfde, ongeacht het doel van het zomerkamp. Op de allereerste dag was het verbazingwekkend hoe sterk en fit we waren. Aan het eind van de derde dag was het mooi om te zien wat we geworden waren. Hoe belangrijk stretchen en een trainingsprogramma kunnen zijn voor je gezondheid! Een van ons, Zachary, ging een 10K race winnen met zijn team, The Camp of Champions. Ik kan zeggen dat zijn geest hoger was dan zijn lichaam die dag.

Wat zijn de Bootcamp Programma in Altitude?

Het Bootcamp Programma neemt je mee door een op hoogte gebaseerd conditioneringsprogramma voor de eerste twee weken, gevolgd door een overgangsplan voor de laatste twee weken.

Op hoogte gebaseerde training, gaat uiteindelijk over in op kracht gebaseerde training. In deze tijd word je echt een meester van de elementen. Hoewel je van op het strand staan niets leert, kun je er wel mee trainen en ” Altitude Camp ” maakt gebruik van de buitenlucht, de stoom van kampvuren, en de natuur en de lantaarn, die van hoogte wordt gedropt, om je te helpen in vorm te blijven

Voor wie is Altitude Camp? Het is een groot avontuur en het is voor jou, niet een vast bedrag dat je wordt opgedrongen. Het is voor jou om te ervaren wat er in je ziel zit en het pit te geven. Waarom overweeg je deze kans niet, deel dan je succesverhalen en word een gecertificeerd Altitude Camp Teamlid. Je kunt ook de kans krijgen om mee te gaan op een reddingsmissie met onze hoog opgeleide Team Leiders. Deze zeer bekwame en toegewijde personen zullen ook de verhalen van hun jachten delen tijdens deze fase van hun training. Als je een jager, zwemkampioen of gewoon een sportliefhebber bent, raad ik je ten zeerste aan deze kans aan te grijpen om je vakantie door te brengen met iets waar je van houdt.

Wat is Bootcamp?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven